TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele veren ve bu sezonun ikinci yarısında aldığı başarısız sonuçlara rağmen halen play-off umutlarını sürdüren Anadolu Üniversitesispor’da gözler artık kalan iki maça çevrilmiş durumda.

Eskişehirspor geriye düştüğü maçta 3 puanı kaptı Eskişehirspor geriye düştüğü maçta 3 puanı kaptı

Mavi beyazlı ekibimiz ligde oynadığı son iki maçtan iki beraberlikle ayrılarak 4 puan kaybetmesine rağmen puan cetvelinde 6.sırada 1 puan farkla bulunuyor.

Ligde oynadığı son Efeler 09 Spor deplasmanından bir puan alarak dönen ve avantajı elinde bulunan Anadolu Üniversitesispor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde kritik bir maça çıkacak.

Üç puan gerisinde yer alan İstanbul ekibi Kemerkent Bulvarspor takımı ligde geçen hafta kendi sahasında Karşıyaka’ya 3-2 kaybetti.

Anadolu ekibi son iki haftaya 33 puanla girerken bu sezon kendi evinde oynadığı maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 21 puan toplamayı başardı. Pazar günü tekrarı olmayan bir maça çıkacak olan mavi beyazlılar Teknik Direktör Engin Çalışır yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İç sahada oynamanın avantajını kullanmak isteyen Anadolu bu maçı kazanırsa ardından gelen ekiplerin puan kaybetmesini bekleyecek son maç öncesinde play-off’u garantilemiş olabilecek.

Tüm camianın kenetlendiği şu günlerde herkes öncelikli olarak evindeki Kemerkent Bulvarspor maçından üç puanın alınması gerektiği yönünde birlik-beraberlik havasında çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: Fatih Arduç