Eskişehir’de ve Eskişehirspor’da şok bir gelişme yaşandı. Kulüpte yıllarca yöneticilik yapan ve 2013 yılında süper ligde mücadele eden bir takımın başına geçen eski başkanlardan Mesut Hoşcan alacakları nedeniyle kulübe icra yollaması herkesi şaşırttı.

Tarihe adı yazıldı

Yaşanan bu gelişmenin ardından şehir ayağa kalkarken Mesut Hoşcan’ın böyle bir girişimde bulunması tepkileri de getirdi.

Geçmişte hatırlanacağı üzere kulüp tarihinin 50. Genel Kurulu’nda başkanlık koltuğuna oturan Mesut Hoşcan üç yılda kulübü dibe vurarak Eskişehirspor’un 50.yılında süper ligden düşüren isim olarak tarihe adı yazıldı.

Akgören’e ayıp yaptı!

Yine en büyük talihsizlik olarak yorumlanan yanı 2013 yılında birlikte Eskişehirspor’un yönetime geldiği isimlerden ve şuanda kulüpte başkanlık görevi yapan Mustafa Akgören ve başkan vekili Fatih Sezer’in dönemine denk getirip kulübe icra yollaması manidar bir durum olarak değerlendirildi.

Diri’den paylaşım

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri’de, Hoşcan’ın kulübü icraya verdiğini öğrendikten sonra duruma tepki gösterdi. Diri, "Eskişehirspor’umuzu borç batağına sokup, kulübümüzü küme düşürüp bu günlere gelmemizin baş mimarlarından Mesut Hoşcan'ın  7,5 milyon liralık alacağı için kulübümüzü icraya vererek alacakları için TFF'ye başvurmuş. Boffinden Pintodan ne farkın var! Yazıklar olsun demek yetersiz kalır." dedi.

Editör: Haber Merkezi