Spor Toto 1. Liginin 32.haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Yılmaz Vural, rakibin ligden düşmesinin kendilerini rehavete sürüklemeyeceğini söyledi. 
KÜÇÜMSEMİYORUZ
Süper lige yıllarca damga vuran bir ekibin bugün ligden düşmüş olmasından dolayı hüzün yaşadığına dikkat çeken Vural, “Geçmişi başarılarla dolu, şampiyonluğa oynayan takım bugün olmak üzere. Biz kesinlikle onları küçümsemiyoruz. Gaziantep’e saygı duyuyoruz ve onları ciddiye alıyoruz” dedi. 
HEPSİ SAVAŞACAKLAR
Antep takımında oyuncuların idmanlara çıkmadığı ve maça da çıkmayacakları gibi söylentilerin yaşandığı süreçte düşüncelerini açıklayan teknik patron Yılmaz Vural, “Bugün ve yarın çalışmalarımızı tamamlayıp, Cuma günü Gaziantep’e gideceğiz. Gaziantepspor’un durumu ortada. Gaziantepli çocukların hedefi ben iyi oynayayım. Yılmaz hoca beni görsün, acaba Eskişehirspor’a gidebilir miyim? diye düşüneceklerdir. Yani onlarda ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır” diye konuştu.
SAMSUN’U YENDİLER
Rakip Gaziantepspor’un genç oyuncularla sahada neler yapabileceğini görüyor ve izliyoruz. Biz işimize bakacağız. Sahaya çıkıp tüm oyuncularım galibiyet için mücadele verecekler. Gaziantep takımı evinde Samsunspor’u 2-1’lik skorla yendi. Bu küçümsenmemesi gereken skordur. Lider Rizespor Antep’i yenemedi. Bizim tek düşüncemiz üç puanla dönmek” dedi. 
Editör: Haber Merkezi