Yeni yıla sayılı günler kala Eskişehir’de etkinlik rüzgarı devam ediyor. Etkinlik avcıları için listemizi hazırladık, bu hafta nerede hangi etkinlik var derseniz hadi listeye birlikte bakalım.

Yeni yıl öncesinde bir eğitime daha katılıp kendi gelişiminize katkıda bulunmak ister misiniz? 16 Aralık’ta Mahfil Sahne’de düzenlenecek heykel atölyesiyle sevdikleriniz için yeni yıl hediyesini kendi ellerinizle yapabilirsiniz. Saat 15.00’te düzenlenecek bu etkinlikle eğitici ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. 

Zerrin Tekindor muhteşem performansıyla Eskişehir’de

Usta oyuncu Zerrin Tekindor Eskişehirli sevenlerinin karşısında. Handan’ın çocukluluğundan, kendi yoluna bulan genç bir kadına yolculuğuna şahit olacaksınız. 16 Aralık’ta Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde saat 20.30’da gerçekleşecek tek kişilik kadın oyununda Zerrin Tekindor’un muhteşem performansıyla Eskişehirli hayranlarının önüne çıkacak.

Eskişehir’de 22 Mayıs için metrelerce kuyruk Eskişehir’de 22 Mayıs için metrelerce kuyruk

Çocuklarınız için bir etkinlik arayışındaysanız artık buldunuz diyebiliriz. Heidi çocuklar için geliyor. Heidi’nin macera dolu yolcuğunu merak ediyorsanız 17 Aralık’ta Taşbaşı Kültür Merkezi’ne bekleniyorsunuz. 

Sırada anlamlı bir etkinlik var. Çocuklarınıza Atatürk’ü daha yakından tanıtmak ister misiniz? Cumhuriyetin 100. Yılına özel ‘Sihirli Müze Atatürk’e Yolculuk’ çocuk oyunu, çocuklara Atatürk’ü eğlenceli bir şekilde tanıtmaya geliyor. ‘Sihirli Müze Atatürk’e Yolculuk’, 17 Aralık Pazar günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde sizlerle olacak. 

Dracula Müzikali 18 Aralık’ta sizleri bekliyor. Klasik eser Dracula, sahne sanatlarıyla birleşerek ve eşsiz bir gösteri sunmaya hazırlanıyor Eskişehirlilere. Müzikleriyle birlikte sizler de derin etkiler bırakmaya hazırlanan bu müzikali kaçırmayın deriz.

Çağan Şengül Eskişehirli hayranları için sahnede 

Türk Halk Müziği sevenler için de etkinlik araştırıp bulduk. Nurettin Rençber 20 Aralık’ta Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği sevenlerinin kulaklarının pasını silmeye geliyor. 

Son dönemin çıkış yapan sanatçılarından olan Çağan Şengül hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 21 Aralık’ta IF Performans Hall’de, Eskişehirli sevenleri için şarkılarını söyleyecek olan Çağan Şengül konserini kaçırmayın. 

90’lar ruhunu bu hafta Walkman 90'lar Türkçe Pop Gecesi’nde yaşayacaksınız. 19 Aralık’ta IF Performance’de adeta geçmişe eğlenceli bir yolculuk yaparak kurtlarınıza dökmeye hazırlanın. Bu eğlenceye sizler de ortak olmak istiyorsanız biletler tükenmeden yetişin.

Kaynak: Haber Merkezi