Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, Eskişehir'de deneyimli vatandaşlar için bir ev olmayı sürdürürken, merkez sakinleri de sanatsal hobileriyle zaman geçirmeyi sürdürüyor. 

Haftada iki gün düzenlenen resim atölyesine katılan merkez sakinleri, yaptıkları eserlerin ikinci kez sergilenmesiyle mutluluk yaşıyor. 

Atila Özer Karikatürlü Ev'de düzenlenen bu serginin açılış törenine başkan yardımcısı, ilgili müdürlük yetkilileri, merkez sakinleri ve sanatsever vatandaşlar da katıldı. 

Serginin açılışında bir konuşma yapan Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, Metin Özöğüt Yaşam Merkezi'nin, Özöğüt ailesi ve Tepebaşı'ndaki duyarlı vatandaşlarla birlikte yapılan bir tesis olduğunu belirtti. Ayrıca, misafirlerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere devam edeceklerini söyledi. 

77 yaşındaki Eskişehirli usta yeniden okullu oldu 77 yaşındaki Eskişehirli usta yeniden okullu oldu

Sergi, merkezdeki 12 sakinin bireysel olarak hazırladığı 39 eserin yanı sıra, 16 sakinin ortak olarak yaptığı 2 büyük tabloyu içeriyor. Sergi, 21-24 Mart tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı