Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ve TAPV, ortaklaşa düzenledikleri seminerlere devam ediyor.

Bu kez Migros Aile Kulübü üyesi kadınlara yönelik "Kadın Sağlığı Sorunları" semineri verildi. Eskişehir'de gerçekleşen eğitime kulüp üyelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın ve Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.

Kargın, seminere katılan kadınlara teşekkür ederek "Sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ben de bu eğitimlere katılanlardan biriyim. İlk defa bir araya geliyoruz, ama bundan sonra her zaman birlikte olabiliriz. Belediyemizin Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi'ndeki tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanabilir, aklınıza takılan tüm soruları uzman görevlilerimize sorabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, seminere katılan kadınlara Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü'nün uzman personeli tarafından kadın sağlığı, menopoz, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri gibi konularda bilgiler aktarıldı.

Muhabir: Beste Temel