2 Eylül SK'nın hedefi BAL’da başarılı bir sezon 2 Eylül SK'nın hedefi BAL’da başarılı bir sezon

2023-2024 sezonunda 58 yıllık tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmek zorunda kalan ve sezona büyük umutlarla şampiyonluk parolasıyla başlayan Eskişehirspor artık son viraja girmiş durumda. Sezon başından bu yana üç teknik adamla yollarını ayıran son 4 maça Eskişehirspor altyapısının değerli ismi Yiğit Cumalı ile yeni bir sayfa açan kırmızı şimşeklerde şampiyonluk umutları devam ediyor.

Tarihe geçecek maç

Şampiyonluk yolunda 5 puan farkla önde bulunan lider 1926 Polatlıspor ile Pazar günü oynanacak karşılaşma camia adına 6 puanlık mücadele olarak tarihe geçecek. Bu karşılaşmadan alınacak üç puan hem farkın ikiye inmesini sağlayacak hem de şampiyonluk için camia bir kez daha bütünleşecek. Teknik Direktör Yiğit Cumalı yönetiminde son maçlara odaklanacak siyah kırmızılı ekipte moraller üst seviyede. Haftalarca 5 puan farkla liderlik koltuğunda kalan Eskişehirspor’un imkansızı başaracağına yürekten inananların sayısı fazla.

Tabloda fark 5 puan

Polatlı Belediyespor’u yenerek son haftalara umutla girmek isteyen futbolcularda bunu başarıp Eskişehirspor’a şampiyonluk yaşatmak isteğinde kenetlenmiş durumda. Ligde 51 puanla lider durumdaki 1926 Polatlı Belediyespor geçtiğimiz hafta kendi evinde Alaplı Belediyespor’a ilk kez kaybetti. Siyah kırmızılı takım Ereğli Belediyespor önünde galibiyete çok yakınken kalesinde gördüğü gol kırılma noktası olarak kayıtlara geçti. İkinci sırada Eskişehirspor’un bir puan önündeki Alaplı Belediyespor 47 puanda bulunurken, Eskişehirspor 46 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi