Eskişehir’in sevilen oyunu İstanbul’da minikleri coşturdu Eskişehir’in sevilen oyunu İstanbul’da minikleri coşturdu

Değerli Okurlarım;

Akrep Dolunayına doğru ilerliyoruz. Savaş enerjisi devam ediyor diyebiliriz. Yer altı sorunları, doğal afetler, sarsıntılar söz konusu olabilir. Teknolojik ve parasal konularda değişim, dönüşüm, yenilikler yaşayacağız. Değişimler bazen sancılı olabilir. Tedbir, kontrol, duygularımızın esiri olmama bizler için önemli olacaktır. Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu:

Keşke dememek için öne düşünüp sonra hareket etmelisiniz. Haksızlığa uğradığınız konular varsa kendinizi sakin sakin ifade edebilirsiniz. Teknolojiyi de kullanarak; yeni yatırımlar, yeni iş fırsatları, ek gelirler söz konusu olabilir. Maddi konularda çok şanslı günlerdesiniz.

Boğa Burcu:

Özel hayatınızla ilgili ‘’yeter artık’’ ya da ‘’güzel gidiyor devam’’ diyebilirsiniz yani karar verme sürecindesiniz.  Hayatınızda büyük değişimler söz konusu olabilir. Sağlığınıza özellikle dikkat etmelisiniz. Olumsuz gibi görünen bazı durumların size dönüşü pozitif olacaktır... Terapi, meditasyon, dua size bu dönmede iyi gelebilir.

İkizler Burcu:

Dostluğunuzu hak etmeyen arkadaşlarınızı eleme arzusundasınız.  Sosyal çevre ve iş hayatı konularında değişimler yaşayabilirsiniz.  Genel olarak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Vesvese ve kaygılarınızdan kurtulmanız mümkün.

Yengeç Burcu:

Sizlere birikim yapmanızı ve zamanı geldiğine doğru yatırımlarda değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Aile büyüklerinizle ilgili sorunlar gündemde olabilir. Size sabırlı olmanızı, güzel günlerin çok yakın olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Aslan Burcu:

Hayatınızdaki patron figürlerle ilgili önemli değişimler söz konusu.  Aile içi yüzleşmeler olabilir. Aile içinde kendini haksızlığa uğramış hissedebilirsin. Hukuki konular, eğitim, iş, seyahat konularında önümüzdeki günlerde önünüz açık görünüyor.

Başak Burcu:

Hayallerinizin gerçekleşebileceği, altıncı hislerinizin çok kuvvetli olduğu, rüyalarınızın rehberlik yapabileceği günlerdesiniz. Eğitim ve seyahat konularında da çok şanslısınız. Maddi konulardaki endişeleriniz azalabilir. Kardeşlerinizle gergin konuşmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu:

İlişkilerinizde dikkatli ve sakin olmalısınız. Düşünüp konuşmalısınız. Susup susup ani patlamalar yaşamamalısınız. Maddi konularda önünüz çok açık. Yapmak istediğiniz, hayalini kurduğunuz , emek verdiğiniz işlerinin karşılığını alabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Hislerinizde yanılmadığınız günlerdesiniz. İmaj yenileme, estetik konularında isteklisiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda güvendiğiniz bir asistan, yardımcı size çok iyi gelecektir.  Beklediğiniz güzel haberleri almanız yakın. Size pozitif olmanızı tavsiye ediyorum.

Yay Burcu:

Önümüzdeki günlerde gizli konular, bilmediğiniz sırlar açığa çıkabilir. Bu süreçte sezgilerinize güvenmeli, içinizden gelmeyen işleri yapmamalısınız. Terapi, dua, meditasyon, sakin ortamlar size çok iyi gelecektir. Maddi ve iş konularınızda güzel fırsatlar sizi bekliyor.

Oğlak Burcu:

Beklediğiniz müjdeli haberler, yatırım fırsatları, fiziksel parlama sizi bekliyor.  İşinizde emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Aile içinde başkalarını suçlamak yerine sakinliğinizi korumanızı tavsiye ediyorum. Kötü kalpli oğlaklar; siz de yanlışlarınızın gün yüzüne çıkacağı günlerden geçiyorsunuz...

Kova Burcu:

Ev, aile, miras konularınla şanslı bir sürece giriyorsunuz.  Büyük değişimler yaşayabilirsiniz. Önce düşünüp sonra konuşmalısınız, sert konuşmalardan kaçınmalısınız.  Sağlam ilişkiler kurmak için güzel günlerdesiniz.

Balık Burcu:

Maddi konularda gelir gider dengesine dikkat etmelisiniz. Önümüzdeki günlerde tatillerle dolu günler sizi bekliyor olabilir. Eğitim konularında ve ertelediğiniz evrak işerinde verimli bir sürece giriyorsunuz. Teknolojiyi kullanmak işinizi daha akışkan kılabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Size sakinliğinizi korumanı tavsiye ediyorum.

Kaynak: Haber Merkezi