Değerli Okurlarım;

Merkür Koç burcunda retro halinde. Nisan ayı ile birlikte kolluk kuvvetlerini ilgilendiren olaylarla karşılaşabiliriz. Yakıcı, gergin durumlar söz konusu olabilir. Gizli konular gün yüzüne çıkabilir. Haksızlık yapanların cezasını bulacağı bir süreç. Kısaca adalet yerini bulacak diyebiliriz.

Retro deyince; elektronik eşya alış verişinden, büyük yatırımlardan, ilişki başlangıçları ya da bitişlerinden, önemli imzalardan uzak duruyoruz. Ve bu durumların hepsini retro bitimine erteliyoruz. Retroda temizlik, arınma, kontroller gibi rutin sürecimize devam ediyoruz.

Mars Satürn kavuşumunun da gelmesiyle tüm dünyayı ilgilendirecek bir gök olayı yaşayacağız ve 6 ay boyunca etkisini gösterecek.  Baş ağrıları, stres, bağışıklığın düşmesi, savaş olayları, bir liderle ilgili sarsıcı durumlar olabilir. Gelelim burçlarımıza...

Koç Burcu:

Yaşadığınız sıkıntılarla bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Yani sizin için şer görünen bir durum hayrınıza evrilebilir. Sağlam ilişkilerin sağlam adımlarla ilerleyeceğini söyleyebiliriz. Baş bölgenizden yara almamaya dikkat etmelisiniz. Bakım, yenilik konusunda isteklisiniz. Güvendiğiniz, tecrübe ettiğiniz kişilere kendiniz emanet edebilirsiniz. Size sakin olmayı tavsiye ediyorum...

Boğa Burcu:

Geçmişte kalmış kişilerle karşılaşabilirsiniz. Gizli bilgilere ulaşabilir, arkanızdan iş çeviren biriyle de yüzleşebilirsiniz. Kendinizi nerede ve nasıl hayal ediyorsunuz? Bu süreçte tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için önünüze çıkacak fırsatları basamak yapabilirsiniz. Hayatınıza yön verecek rehber kişilerle tanışabilirsiniz. Uyku sorunları söz konusu olabilir.

İkizler Burcu:

Sizin için kutlamalar zamanı diyebiliriz. Bebek haberleri alabilir, çocuğunuzla ilgili güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Başarılarınızın karşılığını alacağınız, parlayacağınız bir süreçtesiniz.  Hayatınızdaki patron figürlerle ilgili çatışmalar gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu:

Zor günlerden geçiyorsanız, üzülmeyin. Siz ilahi bir koruma altındasınız. Meditasyon, dualar ve sakinlik size iyi gelecektir. Siz doğru ve düzgün bir kişiyseniz; iş hayatınızda yükselmeler söz konusu. Kariyer konularında parlama gündemde. Siz odaklanırsanız, başaramayacağınız hiç bir konu yok. İlişkilerinizde düzelmeler yaşayacaksınız.

Aslan Burcu:

Ölçülü cesur konuşmalarla, tavırlarla arınacağınız ve istediklerinize ulaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.  Önümüzdeki zamanlarda hayatınıza yön verecek değişiklikler yapabilirsiniz. Harcamalarınıza ve maddi kayıplara dikkat etmelisiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Küçük operasyonlar yaşayabilirsiniz.

Avrupa Film Günleri Eskişehir’de başlıyor Avrupa Film Günleri Eskişehir’de başlıyor

Başak Burcu:

Özel hayatınızda sakinliği tavsiye ediyorum. İkili ilişkilerinizde gözden geçirmeniz, yüzleşmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Eşinizin arkasında durup, destek olmanız gerekebilir. Büyük gelirler ya da giderler olabilir, gelir gider dengesine dikkat etmelisiniz.  Toprakla uğraşmak size iyi gelecektir.

Terazi Burcu:

Bu süreçte özgüveninizin artacağı günlerdesiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Fiziksel olarak güzelleşeceğiniz, parlayacağınız zamanlardan geçiyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmenizi, çok fazla ayakta kalmamanızı ve özellikle sinirlerinize hakim olmanızı tavsiye ediyorum.

Akrep Burcu:

Tüm gerçekleri göreceğiniz günlerdesiniz. Görmedikleriniz gün yüzüne çıkacak. Aslında sizin için çok verimli günler. İş hayatınızda ve sosyal çevrenizde arınmalar söz konusu. İş hayatınızda da emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Bebek haberleri gündemde olabilir.

Yay Burcu:

Ev hane konularında büyük değişimler yaşayabilirsiniz eğer değişim yaşadıysanız, düzeninizi oturtma, yerleşmeler söz konusu. Hane içi kırgınlıkları bitirmek sizin elinizde. Aile büyüklerinizin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. Çok şanslı günlerdesiniz. Kutlamalar yaşayabilirsiniz. Yalnız bir yaysanız güzel bir aşka yelken açabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

İstediğiniz ve odaklandığınız konularda büyük başarılara imza atacaksınız. Algılarınız çok açık. Yakın çevrenizle tartışma yaşamaktan kaçınmalısınız. Yakında sağlam bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Araçlarınızın bakımına dikkat etmelisiniz ve sakin olmalısınız.

Kova Burcu:

Tarzını, düşüncelerini, konuşmalarını, işini değiştirmek istiyorsun ve bu değişim sizin için hayrınıza olabilir. Düşünerek konuşmanızı tavsiye ediyorum. Ani ve sert konuşmalardan kaçınmanızı tavsiye ediyorum.

Balık Burcu:

Hafta sonu itibariyle kabuğunuza çekilmenizi, sakin olmanızı, kendinizi korumanızı, tartışmalardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Maddi konularda çok şanslısınız. Emek verdiğiniz konuların karşılığını alacağınız süreçtesiniz.

Kaynak: Haber Merkezi