Geçmişte Eskişehir Türk Kızılayı “kadın kolları başkanlığı” yapan Arı, gönüllülük ruhuna ve merhamet duygusuna da önem vermektedir. Ayrıca sporcularını da gönüllü birer nefer olarak yetiştirmektedir.

Arı, 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi, 2024 yerel seçimlerinde de mazbatasını almaya Tekvando kıyafetleri ile gitti. Aynı zamanda birçok branşta antrenörlük ve hakemliği olan“Milli Sporcu” Canan Arı ilgi odağı oldu.

Arı Konuşmasında; Muhtarlık siyaset üstü bir kurumdur. Muhtarlığım sürecinde bütün Siyasi Partiler ziyaretime geldi. Kapımız bütün siyasi partilerimize ve halkımızın her kesimine sonuna kadar açıktı, bundan sonrada açık olacaktır.

Benim felsefemde, dil, din, ırk, renk ayrımı asla yoktur. Ben her zaman kendi kimliğim ile aday oldum. Başkalarının kimliğini kullanma gereği duymadım, doğruda bulmuyorum. Aldığım oylar şahsıma kimliğime verilen oylardır. Sevgi ekmişim Sevgi biçtim.

Eskişehirspor galibiyetin buruk sevinciyle döndü Eskişehirspor galibiyetin buruk sevinciyle döndü

Takdir edersiniz ki Muhtarlıkların herhangi bir bütçesi yoktur. 5 yıl boyunca ailemin, akrabalarımın, dostlarımın ve mahalle sakinlerimizin desteği ile gönüller yaptık, yaralar sardık. Pandemi, deprem, yangın gibi afetlerde krizi başarı ile hep birlikte yönettik. Deprem ve yangında Sporcularımız ve mahalle sakinlerimizden afet bölgelerine ekip oluşturup gönderdik. Gönderdiğimiz ekipler, afet bölgesinde canla başla görevini yaptılar. Ailem, dostlarım ve Mahalle sakinlerimiz ile birlikte gıda ve ihtiyaç malzemelerini koliler ile afet bölgesine gönderdik. Muhtarlığımız çoğu zaman geç saatlere kadar açıktı.

Kimi zaman Şeker Mahallemizin Cenazesinde birlikte ağladık, düğünlerinde birlikte güldük, bizim mahallemizle geçmişten gelen yaşanmışlıklarımız var. 5 yıl boyunca Şeker Sakinlerimizin komşusu, evlerinin kızı, evladı, ablası ve kardeşi oldum. Gözüm, kulağım, gönlüm hep mahallemiz ile birlikteydi, bundan sonrada hep mahallem ile birlikte olacaktır.

Tek İşimiz Hizmet, “Aşkınan çalışan yorulmaz” diyor Ozan Muharrem Ertaş. Hizmet Aşkıyla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Şeker Mahallemizin sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi