17:45 GENEL

Konya'da kuyumculuk yapan ve 2019 yılında başlattığı 'ucuz altın satış günü' kampanyası için altın toptancısı firmalardan, sarraflardan ve vatandaşlardan topladığı altınlarla kayıplara karıştığı iddia edilen, hakkında ise 20 yıl hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerince Konya'da yakalanarak cezaevine teslim edildi.

17:39 GENEL

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde spor salonuna gittiği sırada otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yola savruldu. Sürücü koruyucu ekipmanı ve kaskı sayesinde hafif sıyrıklarla kurtulurken, kaza anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

17:32 BÖLGE

Kütahya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince otogar içerisinde bulunan 2 şahsın yapılan kontrollerinde uyuşturucu ele geçirildi.

17:25 GÜNCEL

Eskişehir’de üreticilerin elma karaleke hastalığı enfeksiyonunu tespit etmesi üzerine Tepebaşı yetkilileri üreticileri ilaçlı mücadele konusunda uyardı.

17:19 GENEL

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 24 yaşındaki şahıs, karısını tüfekle öldürüp intihar etti.

17:17 GENEL

Ankara’nın Altındağ ilçesinde iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Polis ekipleri olaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

17:15 GENEL

Aksaray’da alkollü olarak kullandığı araçla karşı yönden gelen araca çarparak maddi hasarlı kaza yapan sürücü, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere götürülmek istendiği hastaneyi duyunca önce şaşırdı, sonra gülerek gitti.

17:13 GENEL

Erzurum’un Narman ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

17:11 GENEL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde köyler arasındaki futbol turnuvasında Gündüzlü ile Alibeyköy takımları arasında oynanan maçta taraftarlar arasında kavga çıktı. Amatör kameraya saniye saniye yansıyan bıçaklı kavgada 2'si ağır 3 kişi bıçakla yaralandı.

17:09 GENEL

Uşak’ta karşıdan karşıya geçerken kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.