TFF 1. Liginde 12.hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor’a karşı mücadele verecek olan Eskişehirspor’da tüm hazırlıklar galibiyet üzerine tamamlandı.

Teknik Direktör İlhan Var’ın hem kendi adına hem camia adına artık bir galibiyet alması şart oldu. Siyah kırmızılı takımda 9 oyuncunun Covit 19 testlerinin pozitif çıkmasına rağmen mevcut kadroda yer alan isimlerle sahaya çıkacak olan Es Es’ler bu maçı kazanmak zorunda.

Şehirde alınan her maç sonrasında tepkiler artarken Giresunspor maçından gelecek olan puan yada puanlar takımın hiç olmazsa ilk yarıyı en az 10 puan yada üzerinde tamamlaması ligde kalma yolunda büyük bir umut olacak.

Giresun maçı 13.30

Ligde yarın oynayacağı kritik maçta Giresunspor önüne çıkacak olan siyah kırmızılılar saat 13.30 da başlayacak mücadeleye kilitlendi. Teknik Direktör İlhan Var, bu maçta takımın ortaya koyacağı performansına göre alınacak puan yada puanlarla düzlüğe çıkma şansını en iyi şekilde kullanmak istiyor.

Eskişehirspor deplasmanda

Giresun evinde kazanamıyor

Eskişehirspor bugün oynayacağı Giresunspor karşılaşması öncesinde rakip iç sahada oynadığı iki maçtan sadece 1 puan çıkardı.

Yeşil beyazlı ekip son 5 maçta 1 kez kaybederken 1 kez yenildi 3 maçta berabere kaldı.

Eskişehirspor da son 5 maçlık istatistikte iç sahada oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alırken deplasmanda oynadığı son iki maçını farklı skorlarla kaybetti.

Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda Giresunspor iki maçı da kazanan taraf olmuştu.

Eskişehirspor  0 - 2     Altınordu

Adana Demir 4 - 1     Eskişehirspor

Eskişehirspor 2 - 2     Keçiörengücü

Eskişehirspor 0 - 1     Akhisarspor

İstanbulspor    3 - 0     Eskişehirspor

 

İstanbulspor    1 - 1     Giresunspor

Giresunspor    0 - 0     Samsunspor

Bandırma        0 - 1     Giresunspor

Giresunspor    0 - 1     Ümraniyespor

Altay              1 - 1     Giresunspor

Editör: Haber Merkezi