AK Parti’nin Odunpazarı İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi Çankaya’daki bir davet salonunda büyük katılımla gerçekleşti.  Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, il ve ilçe kadın kolları ile gençlik kolları yönetimleri ve partililer katıldı. Kongrede kürsüde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat Eskişehir Odunpazarı İlçe Kadın Kollarımıza selamlarını getirdim. Bu güzel ve coşkulu kalabalıktan, bir Eskişehirli ve Odunpazarlı olarak da ayrıca onur duyuyorum. AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın kollarımız  öyle önemli bir günde  kongresini gerçekleştiriyor ki, bu tarihimize atılan kara günü hatırlamamıza vesile oldu” dedi.

BOŞ TENEKİ GİBİ SES ÇIKARIYORLAR

Kent gündemiyle ilgili olarak sert ifadeler kullanan Karacan, “Yerelde birileri boş teneke gibi ses çıkarmaya devam ediyor. Artık kendileri de inanmıyor söylediklerine. Hep iftira hep yalan
Bu tükenmişliğin göstergesidir. Yıllardır hala aynı türküyü çağırıp geziyorlar. Engelliyorlar da engelliyorlar. Ya Arkadaş, Sen hukuk çerçevesinde doğru düzgün iş yaptın da seni kim engelledi? Kendileri için olduğunda Hukuk diyenler başka insanların hakkı hukuku olduğunda. Hukuk guguk oluyor, yok öyle yağma şey. Bizler kavganın çatışmanın değil, dayanışmanın, paylaşmanın, kucaklaşmanın tarafında bir kitleyiz”  diye konuştu.  Daha sonra seçimlere geçildi.  Tek liste ile seçime giren Esma Çakır Eserkaya güven tazeledi.

Editör: Haber Merkezi