Süllü: Habil Dökmeci’ye bir an önce mazbatası verilmelidir Süllü: Habil Dökmeci’ye bir an önce mazbatası verilmelidir

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından CHP’nin ülke genelinde birinci parti olarak çıkması kamuoyunun gündeminde. 

tv100’de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında konuşan gazeteci Barış Yarkadaş, çeyrek asırlık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin sonuna gelen Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in bundan sonraki süreçte CHP genel merkezinde, yüzde 37,77’lik oyun kalıcılığını sağlamak adına yoğun mesai harcayacağını söyledi. 

Yarkadaş şöyle konuştu;

“CHP’nin genel merkezi için araştırmalar yapan ve genel başkan Özgür Özel’e bu araştırmaları bizzat sunan arkadaşımız Ertan Aksoy’a sordum ‘Bu oy kalıcı mı?’ dedim. Yılmaz Büyükerşen yeni bir göreve başlıyor, Belediyeler Arası Koordinasyon. Aksoy ‘Burası işlevsel bir hale getirilecek. Belediyelerin ölçme, değerlendirme ve performans raporları düzenli tutulacak. Karne sistemine geçecekler ve hizmetler nerede aksıyor, nerede ilerliyor, Yılmaz Büyükerşen deneyimlerini aktaracak ve CHP, yüzde 37,77’yi kalıcı hale getirmek için uğraşacak’ dedi”

Kaynak: Haber Merkezi