2023-2024 sezonuna Eskişehir’de damga vuran ve namağlup olarak gelecek sezon profesyonel kapıyı aralamak için Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehirspor ile birlikte şehrimizi temsil edecek olan 2 Eylül SK takımı Başkan Safa Üstünbaş, yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve aileleri şampiyonluk yemeğinde bir araya gelerek önümüz sezon için kenetlendi.

Sarı siyahlı takım bu sezon hiç kaybetmeden oynadığı maçlarda topladıkları puanlarla Bölgesel Amatör Ligde mücadele vermeye hazırlanıyor.

Anadolu Üniversitesispor’da kadro dağılıyor mu? Anadolu Üniversitesispor’da kadro dağılıyor mu?

Lige Süper Amatör’de B grubunda başlayan ve lider tamamlayan 2 Eylül SK adını play-offlara yazdırmayı başarmıştı. Play-offlarda büyük başarı gösteren ligde olduğu gibi burada da namağlup olarak şampiyon çıkan sarı siyahlı camia hak ettiği Bölgesel Amatör Lige çıkarak 2024-2025 sezonunda Eskişehirspor ile birlikte aynı grupta şehrimizi temsil edecek.

Şampiyon ekip, Hasanbey Restoran’da düzenlenen şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu organizasyonda futbolcuların keyfi yerindeydi.

Düzenlenen şampiyonluk yemeğine 2 Eylülspor Başkanı Safa Üstünbaş, yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ve ailelerin yanı sıra, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Saha Komiserleri Başkanı Varol Ümit Uludağ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Fatih Pazı, İl Hakem Kurulu Başkanı İlhami Can, Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer ve spor camiasından isimler katıldı. Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 2 Eylülspor’da Başkan Safa Üstünbaş yaptığı konuşmada, Antrenör Oktay Arıkan, teknik ekip ve futbolcuları kutlayarak, sezon boyunca büyük emekler verip kulübü şampiyonluğa taşıyan, yanlarında olan herkese teşekkür etti. Şampiyon takımın teknik patronu Oktay Arıkan ise başarılı bir sezonun sonunda şampiyonluğa ulaştıkları için mutluluğunu dile getirirken talebelerini tebrik etmeyi ihmal etmedi. Düzenlenen yemek hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

Muhabir: Fatih Arduç