Bütün borçları sıfırladık!

Sevgili Kazım, bizim adımıza zaten konuşmayı yaptı ve düşüncelerimiz örtüşüyor. Bir süredir birlikte toplantılar yapıyoruz. Evet, Selami Abi zamanında, 1992 yılıydı,  Eskişehir 3. kümeye düşmüştü. O, 1989'da seçilmişti. Bir gün çalışıyordum, telefon etti ve "Seni kulübe alacağım, başkanlık yaptıracağım" dedi. Selami Abi, tamam da, ben o kadar yükün altından kalkamam, dedim. "Senden para isteyen mi var?" dedi. "Yok" dedim. Ondan sonra devam ettik. Gerçekten Selami Abi müthiş bir para yöneticisiydi. İkinci başkanlık yaptık, yönetim kurulunda çok değerli arkadaşlar vardı. Takım, ilk yıl 2. kümeye yükseldi, ikinci yıl da Türkiye şampiyonu oldu. Bu arada, diğer başkanlardan gelen borçların bir kısmı ödendi, vergi borcu ve SSK borcu ödendi. Neticede bütün borçları sıfırladık.

Fedakarca geri çekilmelidir!

Selami Abi, yeni dönemde aday olmayacağını söyledi. Aydın Arat seçildi. Hatırlarsanız, Aydın Bey seçildikten sonra bir gün ona takımı teslim etmeye gittim. Evraklarla birlikte gazeteler "Borçsuz Kulüp" diyordu. Defterlere baktı, milyonlar yok ama sıfır borçla ya da biraz parayla teslim ettim. Biraz serzenişte bulundu, peşin para bu mu dedi. Bir yıl sonra, ben de sizi takip edip ne yapacağınızı göreceğim dedim. Gerçi arkasından şampiyonluk geldi ama o dönemde bu şekilde kurmuş olduk. Şimdi de Kazım'ın söylediği gibi, burada alacağı olanların çok fedakarca geri çekilmesi lazım.

Bize Eskişehirspor’u soruyorlar!

Bugün yeni yönetim çıkacak, hepimiz onları destekleyerek en azından amatör kümeden yükselmeliyiz. Şehir dışına gittiğimizde Eskişehirspor'u sorduklarında bir cevap veremiyoruz. O açıdan bugün bu salonun dolu olması çok güzel. Bu gönül birliğiyle Eskişehirspor'u bu kümeden yukarı kümeye yükseltelim, ondan sonra tekrar oturur konuşuruz. Hep birlikte karar veririz. Ben yeni seçilecek gruba başarılar diliyorum ve Eskişehirspor her zaman gönüllerimizde tek bir takım. Yolumuz açık olsun, arkadaşlar.

Kaynak: Spor Servisi