Daha önce “Kampüs Ateşi”, “Eskişehir Ayazı” ve “Japon Bahçesi” isimli kolonyalarıyla dikkat çeken Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, şimdi de “Eskişehir” ve “Lülelim” adını taşıyan iki yeni koku ile ürün yelpazesini genişletti.
Yeni seride mandalina, limon, portakal çiçeği ve hanımeli gibi klasik aromaların yanı sıra Eskişehir’in doğasından ilham alınarak geliştirilen özel esanslar da bulunuyor. Üretimde şehrin simgesi Kalabak Suyu kullanılırken, kolonyalar Eczacılık Fakültesi laboratuvarlarında titizlikle hazırlanıyor.
Anadolu Store raflarında yerini alan kolonyalar, hem Eskişehir’in tanıtımına katkı sağlıyor hem de yerel kültürün yeni nesillere aktarılmasına olanak tanıyor.
Anadolu Üniversitesi’nden Eskişehir’e özgü kolonya serisi
Eskişehir Anadolu Üniversitesi, kentin kültürel dokusunu yansıtan projelerine bir yenisini daha ekledi.
Muhabir: Kaan Sezer
Yorumlar