TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezonun ilk yarısına damga vuran Anadolu Üniversitesispor, play-off yarışının içinde ilk yarıyı bitirmişti. Sezonun ikinci yarısında oynanan iki maçta istenilen sonuçların alınamadığı takımda puan kayıpları dikkat çekmişti. Gelişen süreçte teknik direktör Sertaç Gezer ile yollar ayrılmıştı.

Pazar günü oynanacak Amasyaspor maçı ile tekrar çıkışa geçmek isteyen Eskişehir ekibinde gözler bu maça çevrilmiş durumda. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada deplasmanda rakibine son dakikalarda yenilen golle 1-0 mağlup olan Anadolu Üniversitesispor, hem bu maçın rövanşı almak hem de sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetine ulaşmak istiyor. 

Teknik adamın kim olacağı merakla beklenen mavi beyazlılarda arayışlar sürerken kulüp başkanı Galip Özsarı, takımın antrenmanını ziyaret ederek futbolculara moral verdi.

Antrenör Kerem Gezen yönetiminde Amasyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren takım hakkında teknik ekipten bilgi alan Galip Özsarı, bu haftaki maçtan üç puan beklediklerini ve bu anlamda takımına güvendiğini söyledi.

Anadolu Üniversitesispor-Amasyaspor maçı 4 Şubat Pazar günü saat 14’te ESOGÜ Stadyumu’nda oynanacak.

Muhabir: Fatih Arduç