2023-2024 sezonunda kulüp tarihinde ilk kez profesyonel liglere çıktıktan sonra 58 yıl sonra Bölgesel Amatör Lig’e düşen Eskişehirspor’da işler yolunda gitmese de umutlar halen var.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, bu takımın şampiyon olacağına inancının tam olduğunu belirterek, “Umudumuz devam ediyor” dedi.

Eskişehirli milli sporcular olimpiyat öncesi Berlin’de Eskişehirli milli sporcular olimpiyat öncesi Berlin’de

Sezonun tamamlanmasına 5 maçlık seri kala ortada var olan 15 puana ulaşıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerine buna da inançların olduğuna işaret eden Başkan Koca, “Önümüzde 5 maç var ve halen Eskişehirspor önümüzdeki sezon tekrar profesyonel liglere dönmesi için umudumuz ve inancımız devam ediyor, mücadelemiz son maça,son düdüğe kadar devam edecek” diye konuştu.

Sezon sonu konuşacağım

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, bu sezon yapılan transferlere rağmen takımın bir türlü başarıyı yakalamaması nedeniyle yapılan eleştirilere yönelik bir nevi cevap verdi.

Başkan Koca, sezon sonunu işaret ettiği paylaşımında, “Sezon sonu yapacağımız hem basın toplantısında, hemde yapılacak olan mali genel kurulunda görev süremizde kulübümüze kimlerin ne kadar destek olduğunu kimlerinde destek olmadığını tek tek açıklayacağız” sözleri oldukça dikkat çekti.

Muhabir: Fatih Arduç