Eskişehir’de baharın gelişiyle birlikte düzenlenen geleneksel etkinlikler vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Avdan ve Süpüren mahallelerinde gerçekleştirilen bahar şenlikleri ile yağmur dualarına katılarak vatandaşlarla buluştu. Kurt, hemşehrileriyle samimi sohbetler gerçekleştirdiklerini belirterek gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise Yukarıkartal Mahallesi’nde düzenlenen yağmur duası programı ile Akköy’de gerçekleştirilen Hıdırellez Şenliği’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ataç, etkinliklerde kendilerini sıcak bir şekilde karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür ederek üreticilere verimli ve bereketli bir sezon temennisinde bulundu.
Kent genelinde düzenlenen geleneksel buluşmalar, dayanışma ve birlik beraberlik ruhunu güçlendirirken, vatandaşların da yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.





