BatıkentSpor Kulübü Asbaşkanı Fatih Özdemir, 2025–2026 sezonu öncesinde yaptığı açıklamayla hem kulübün yeni sezon hedeflerini kamuoyuyla paylaştı hem de Eskişehirspor’a başarı dileklerinde bulundu.
Yeni sezona büyük bir kararlılık ve hedef odaklı bir şekilde başladıklarını belirten Özdemir, transfer döneminde önemli adımlar attıklarını söyledi. BatıkentSpor’un kadrosuna profesyonel lig tecrübesine sahip, BAL Ligi’nde forma giymiş ve kendi yaş grubunda öne çıkan futbolcuları dahil ettiklerini vurguladı.
Teknik heyetin de aynı titizlikle oluşturulduğunu ifade eden Özdemir, "Futbol bilgisi yüksek, gençleri geliştirmeye açık, disiplinli ve modern futbola uygun bir teknik ekip kurduk. Kulüp yapımızı her anlamda güçlendirdik," dedi.
Özdemir, Kulüp Başkanı Vahdet Ulusoy’a da özel bir teşekkür iletti:
“Bu süreçte en büyük destekçimiz olan, her zaman omuz omuza çalıştığımız Başkanımız Vahdet Ulusoy’a özellikle teşekkür ediyorum. Kendisi bizim için sadece bir yönetici değil, bu camianın gerçek bir abisidir.”
BatıkentSpor Kulübü’nün kendisi için bir kulüpten fazlası olduğunu dile getiren Özdemir, "Bu kulüp, doğru planlama ve istikrarla çok daha güzel yerlere gelecektir," ifadelerini kullandı.
Açıklamasının sonunda Eskişehirspor’a da başarılar dileyen Fatih Özdemir, “Şehrimizin gururu, sevdamız Eskişehirspor’a yeni sezonda gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bu sezon 3. Lig’de şampiyonlukla taçlanır ve layık olduğu liglere emin adımlarla yürümeye devam eder. BatıkentSpor olarak her zaman destekçisiyiz,” şeklinde konuştu.
Özdemir ayrıca, tüm Eskişehir halkına sağlıklı, centilmence ve başarılarla dolu bir futbol sezonu dileyerek sözlerini noktaladı.