Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve meclis üyeleriyle birlikte Çifteler İlçesi'ni ziyaret etti. CHP Çifteler İlçe Başkanı Şükrü Keser ve Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı da heyete eşlik etti.

Heyet, ziyaretlerine Çifteler Ziraat Odası Başkanı Necat Yatır ve yönetimini ziyaret ederek başladı. Burada oda faaliyetleri, ilçedeki tarım durumu ve talepleri hakkında bilgi alındı. Ardından heyet, Eskişehir Ticaret Borsası'nın (ETB) Çifteler ofisine geçti ve burada ETB Başkanı Ömer Zeydan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Ataç, tarımın ülkede olan öneminden ve yanlış tarım politikalarından bahsederek, Tepebaşı Belediyesi'nin tarımı destekleyen bir yapısı olduğunu vurguladı. Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak üreticilerin yanında olduklarını, tarıma ve kırsala yapılan desteklerin yeni dönemde de devam edeceğini belirtti. EBB Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ise, seçildikleri takdirde üreticileri ve tarımı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ataç ve heyet, aynı zamanda Sude ve Ersin Çeler çiftini evlerinde ziyaret ederek bebek sahibi olmalarından dolayı kutladı. Başkan Ataç, Erhan Kadir bebeği kucağına alarak aile büyükleriyle de sohbet etti.

Heyet son olarak Hamza Fakı Coşkun ailesi ve akrabaları ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Fatih Arduç