2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Eskişehirspor, her geçen hafta şampiyonluk umutlarından uzaklaşmaya başladı. Levent Kartop'un takımın başına getirilmesiyle büyük bir umutla başlayan dönem, beklenenin aksine sonuçlandı.

Kartop'un yönetimindeki 7 maçta Eskişehirspor, 7 puan kaybederek liderlik şansını elinden kaçırdı. İlk maçından galibiyetle ayrılan takım, sonrasında yaşadığı puan kayıplarıyla 1926 Polatlı Belediyespor'un gerisinde kaldı. 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle toplamda 14 puan elde eden Eskişehirspor, 21 puana göz kırparken, Kartop'un kötü performansıyla liderliği kaybetti.

Rakip takımın farkı kapatması ve Eskişehirspor'un geri düşmesi, camiada büyük bir isyan sebebi oldu. İstediği oyuncuları kadroya katan ve istemediklerini gönderen Kartop, camianın şampiyonluk hayallerini çalmış durumda.

Yönetimin Kartop'a yapılan transferleri gerçekleştirmesine rağmen, teknik adam takıma gereken katkıyı sunamadı ve Eskişehirspor'u içinden çıkılmaz bir duruma soktu. 

Muhabir: Fatih Arduç