Eskişehirspor, ligde zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik Uşakspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Siyah kırmızılılar, bir günlük iznin ardından Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplanarak haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Bu hafta evinde grup lideri Uşakspor’u konuk edecek olan Es-Es, taraftarının da desteğiyle sahadan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör Serdar Göçerler yönetiminde çalışmalarını sürdüren futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlemlendi. Yoğun tempoda geçen antrenmanda taktiksel varyasyonlara ağırlık verilirken, futbolcuların yüksek konsantrasyonla sahada yer almaları dikkat çekti.

Takımın hazırlıkları hafta boyunca tesislerde devam edecek. Cumartesi günü yapılacak son idmanın ardından Eskişehirspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Taraftarın büyük ilgi göstermesi beklenen karşılaşmada, Es-Es’in tek hedefi sahadan üç puanla ayrılarak hem lideri puansız göndermek hem de zirveye yerleşmek olacak.

Eskişehirspor camiasında büyük bir heyecan hâkim. Tribünlerde yoğun bir katılım beklenirken, kırmızı şimşeklerin hafta sonu oynanacak mücadeleyle birlikte şampiyonluk yolunda önemli bir adım atması hedefleniyor.

Muhabir: Kaan Sezer