Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, gençlerin günlük yaşamın getirdiği stresle başa çıkmalarını desteklemek amacıyla “Hayatın Ritmini Yakala: Stresle Başa Çıkma Atölyesi” düzenliyor. 8 Ağustos 2025 Cuma günü Haller Gençlik Merkezi Frigya Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, 18.00-20.00 saatleri arasında yapılacak.

Alanında uzman bir psikolojik danışmanın eşliğinde yürütülecek atölyede; katılımcılar önce tanışma ve güvenli alan oyunuyla bir araya gelecek. Ardından stresin ne olduğu, bireysel etkileri ve sağlıklı başa çıkma yöntemleri üzerine interaktif bir oturum gerçekleştirilecek. Etkinlikte uygulamalı tekniklerle stresle başa çıkmanın yolları da deneyimlenecek.

Atölyeye 15-35 yaş arası gençler katılabilecek. Kontenjanla sınırlı olan etkinlik için başvuru formuna Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarındaki bağlantılar üzerinden ulaşılabiliyor.

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı