Eğlencenin adreslerini sizler için derledik. Bu hafta garanti veriyoruz konserlere müziğe doyacaksınız. Gelin bu hafta neler varmış birlikte bakalım. 

Eğlenceli tiyatrolar sizlerle

Scooby-Doo macerası kaldığı yerden devam ediyor. Scooby-Doo ve arkadaşlarının maceralarına bu kez tiyatroyla tanıklık edeceksiniz. Gizemlerin bir bir çözüleceği macera dolu çocuk oyunu 10 Şubat Cumartesi günü Geyik Sahne’de. 

Sıradaki etkinliğimiz yine çocuklar için oldukça öğretici. Çevre bilincini, dostluğu, kardeşliği ve dayanışmayı tiyatroyla sahnede görecek olan miniklerimiz için Adını Çocuklar Koysun 10 Şubat’ta Yunus Emre Kültür Merkezi’nde. 

Kahkahalar atmak isteyen kişiler için de adres Karagöz Hacivat Gölge Oyunu olacak. Çocuk oyunu olan bu etkinlikle birlikte çocuklarınızla doyasıya eğlenebilirsiniz. Çocuklara Karagöz Hacivat Gölge Oyunu 11 Şubat’ta Mahfil Sahne’de sizlerle olacak. 

Tiyatro, müzik, dans, gösteri hepsine Fırtına’da doyacaksınız. Etkileyici gösterisiyle birlikte büyülü bir atmosfer sunan Fırtına’yla adaya düşen kahramanlarımızın yaşadıklarına tanıklık edeceksiniz. Fırtına 11 Şubat’ta Sanat ve Kültür Sarayı - Tiyatro Salonu’nda sizlerle buluşacak. 

Ebru atölyeleri hız kesmeden devam ediyor. Kendini geliştirmek isteyenlerin, kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyenlerin adresi olacak bu etkinlik 10 Şubat’ta Mahfil Sahne’de olacak. Ruken Turhan ile Ebru Atölyesi’nde geç kalmadan yerinizi ayırtın.

Eskişehir’de konser tufanı 

Şöyleee felekten bir fasıl gecesi isteyenler ise Meydan Faslı Segah Makamı Konseri’ne gönül rahatlığı ile gidebilir. Kulaklarınızın pasının silineceğini bu gece size sınırsız eğlence vadediyor. Meydan Faslı 11 Şubat Pazar günü Mahfil Sahne’de Türk Müziği’nin eşsiz parçalarını sizlerle buluşturacak. 

Sevdiklerinizle Sevgi Konseri’ne gitmek ister misiniz? İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu Sevgi Günü Konseri’yle karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Gençlerin etkileyici konseri 16 Şubat Cuma günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde. 

Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiyle müzik dolu bir gece geçirmek ister misiniz? Alternatif müziğin önde gelen isimlerinde sessiyle herkesi kendine hayran bırakan Fatma Turgut Eskişehirli hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Müziğe ve eğlenceye doyacağınız Fatma Turgut Konseri 14 Şubat’ta IF Performance Hall’de. 

Son dönemde adını hızla duyuran gençlerin yeni gözdesi Anıl Emre Daldal Konseri de 15 Şubat’ta IF Performnce’de sizlerle olacak. 

Çok sevdiğiniz 90’lar gecesi yine sizleri bekliyor. 90’ların eşsiz parçalarıyla eğlencenin dozu arşa çıkacak. Dejavu 90'lar 2000'ler Türkçe Pop Gecesi 10 Şubat’ta Milyon Performance Hall’de sizlerle. 

Bombayı sona sakladık.. Pop müziğin usta isimlerinden, her şarkısıyla listeleri altüst eden sevilen şarkıcı Soner Sarıkabayı Eskişehirli hayranlarıyla buluşuyor. Sevilen şarkılarını bu kez Eskişehirlilerle birlikte söyleyecek olan Sarıkabadayı’nın konseri için geri sayım başladı. Kaçırmak istemeyeceğiniz bu konser 16 Şubat’ta IF Performance’de sizleri bekliyor olacak. Biletler tükenmeden yetişin deriz. Bu unutulmaz anlara sizler de şahit olun ve sevilen şarkıcıyla şarkıları birlikte söylemenin tadını çıkarın.

Kaynak: Haber Merkezi