Haftanın etkinlik listesi sizler için hazır. Kendine en uygun adrese karar verin eğlencenin tadını çıkarmaya bakın. 

Çocuk yetenekler hünerlerini göstermeye hazırlanıyor. Çocuklardan oluşan KİM ÇOCUK tiyatro ekibi tiyatroseverle buluşmak için sabırsızlanıyor. İki skecin yer aldığı bu çocuk oyununda hem çok eğlenecek hem de çocukların yeteneklerine şahitlik edeceksiniz. Kim Çocuk Tiyatro Gösterisi, 23 Mart Cumartesi günü Kim Sahne’de sizleri bekliyor. 

Çocuklarınız için hem eğlenceli hem de öğretici bir etkinlik arayışındaysanız bu etkinlik tam size göre. Arkadaşlık üzerine anlamlar çıkarabileceğiz aynı zamanda renkleri öğrenip, problem çözme yetisini gerçekleştirebileceğiniz Kraliçe Kuşun Peşinde 23 Mart’ta Taşbaşı Kültür Merkezi’nde olacak.

Geleneksel Türk tiyatrosuyla çok sevilerek izlenilen Karagöz ve Hacivat'ın yeni maceraları bir aile komedisi olarak Geyik Sahne performansıyla karşınıza çıkacak. 24 Mart’ta gerçekleştirilecek çocuk oyununda gülerken düşünecek, düşünürken de öğreneceksiniz.  

Kendisi için eğitim, atölye arayışında olanlar için ise adresiniz bu etkinlik olabilir. Hayal gücünüzü ve hislerini serbest bırakabileceğiniz, bunları somut bir esere dönüştürebileceğiniz bir heykel atölyesi sizleri bekliyor. 23 Mart’ta Mahfil Sahne’de yapılacak olan Hazal Büyüktopaç ile Heykel Atölyesi’yle kendinize biraz vakit ayırın. 

Dans ve müzik isteyenler için ise bu haftanın adresi belli gibi. 90’lar ruhu tekrardan Eskişehirlileri bekliyor. 90’ların enerjik, mutluluk veren şarkılarıyla eğlenmeye hazır olun. Yonca Bizi 90'lara Götür Daha da Geri Getirme konseriyle dans, müzik ve eğlenceye doyacaksınız. 29 Mart’ta SPR Pub’da gerçekleşecek bu etkinliği aman kaçırmayın. 

İlişkilerdeki süreçler A’dan Z’ye masaya yatırılıyor. Türkiye’yi güldüren, sevilen çift Eser Yenenler ve Berfu Yenenler Çift Terapisi ile Eskişehirlilerle buluşuyor. 29 Mart Cuma günü Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek bu etkinlikte ilişkilerdeki gel gitler değerlendirilecek.

Kaynak: Haber Merkezi