Ocak ayını bitirirken son etkinlikleri sizler için araştırdık ve listeledik. Bu hafta da sizleri birbirinden eğlenceli tiyatrolar, öğretici atölyeler, konserler ve komedi tufanı bekliyor. Gelin bu haftanın nabzını birlikte tutalım.

Geldik Ocak ayının sonuna. Bu hafta da Eskişehir’in eğlence rotalarına birlikte bakalım. Eskişehir yine bildiğimiz gibi, etkinlikler hız kesmezken her ayrı bir durakta farklı eğlence var…

Rapunzel’in büyülü macerasına tanıklık etmek ister misiniz? Şarkıların ve dansların birbirini izlediği bu eğlenceli hikayesi çocukları bekliyor. Rapunzel 27 Ocak’ta Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sizleri bekliyor. 

Scooby-Doo diyince hepimiz bir geçmişe yolculuğa çıkıyoruz. Çocukluğumuzda hepimizin severek izlediği Scooby-Doo şimdi tiyatro oyunu olarak karşınızda. Scooby ve arkadaşlarının eğlenceli ve bir o kadar da gizemli kamp macerasına en önden tanıklık edin. Bol aksiyonlu bu macera 27 Ocak’ta Geyik Sahne’de. 

Minyonlar hareketli dünyaları ile sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyor. Minyonlar: Suyun Önemi Tiyatro Oyunu’nda büyükler de küçükler de suyun önemini bir kez daha öğrenirken aynı zamanda Minyonların maceralarını tanıklık edeceksiniz. Çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirmek adına 28 Ocak’ta Geyik Sahne’de düzenlenecek bu organizasyonu kaçırmayın. 

Kişisel gelişimcilere iki farklı rota 

Ebru atölyesinde eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor. 27 Ocak’ta Mahfil Sahne’de gerçekleşecek etkinlikte ebru sanatçısı Ruken Turhan ile ebru sanatının inceliklerini öğreneceksiniz. 

Sırada çok ilginç bir faaliyet bekliyor sizleri. Astrolojiye ilgi duyanlar burada mı? Astroloji nedir? Doğum haritası nasıl okunur gibi soruları merak ediyorsanız tam size göre bir etkinlik var. Astrolojiye dair bir çok şey öğreneceğiniz, Karma Astrolog Tuğçe Yiğitoğlu ile kişisel gelişiminize çok faydalı olacak bu etkinlik 28 Ocak’ta Mahfil Sahne’de. 

Ayna ve Doğu Demirkol Eskişehir’de

Türk Rock Müziği’nin en sevilen gruplarından olan Ayna Eskişehir’e geliyor. 1 Şubat’ta IF Performance Hall’de Eskişehirli sevenleri ile buluşacak olan Ayna konserinde geç olmadan yerinizi alın. Eskişehirli sevenleriyle buluşacak olan Ayna grubu, sizlere eğlenceli bir gece vaat ediyor. 

Türkiye’yi güldüren adam Doğu Demirkol bu kez Eskişehirlileri güldürmeye geliyor. Başarılı oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol 31 Ocak’ta Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde. Başarılı filmler ve dizilerle izleyici karşısına çıkan Demirkol, sizleri gülmek için geliyor. Çokça gülmek, günlük hayatın karmaşasından ve stresinden uzaklaşmanıza yardımcı olan bu etkinliği kaçırmayın deriz.

Kaynak: Haber Merkezi