Bir haftanın daha eğlence adreslerini bulduk. Sizler de ister ailenizle, ister arkadaşlarınızla isterse de tek başınıza bu adreslere giderek güzel vakit geçirebilirsiniz. Gelin listeyi birlikte inceleyelim. 

Çocuklar buraya…

Çocukluluğumuzda televizyon başında saatlerce izlediğimiz Keloğlan, bu kez tiyatro olarak çocukları gülümsetmeye geliyor. Keloğlan’ın maceralarını soluksuz izleyeceğiniz bu çocuk oyununda aynı zamanda müzik ve oyunlar da olacak. Çocuklara büyük bir eğlence vaat eden bu tiyatroda çocuklarınız eğlenirken öğrenmenin heyecanını yaşayacak. 3 Şubat Cumartesi günü Geyik Sahne’de Keloğlan ve eşeğinin maceralarına yakından tanıklık edeceksiniz. 

Yine çocukluğumuzun bir klasiği ile devam ediyoruz. Şirinler Köyü’ndeki maceraları hep çok sevmişizdir. Bu kez Şirinler interaktif çocuk oyunuyla sahne olacak. 4 Şubat Pazar günü Geyik Sahne’de bakalım Şirin baba bakalım nerede? Müzik ve dansların da eşlik edeceği bu etkinliği kaçırmayın deriz. 

Tiyatrolar hız kesmiyor 

Odunpazarı Belediyesi Şehir Tiyatrosu, evlilik sanatını gözler önüne sermeye geliyor. Evliliğin her türlü yanına şahit olacağımız bu tiyatro oyununda tüm güzellikler gibi çatışmalar, karmaşıklar da sergilenecek. 3 Şubat’ta Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde Aşk Kaşıntısı sizlerle. 

Her şey bedava olur mu? Sürekli yükselen hayat pahalılığı karşısında varoşlarda yaşayan çocuklar, yaşlılar, kadınlar, işçiler, fiyatların zamlanmasına karşı hep birlikte eski fiyatlar üzerinden alışveriş yapmaya karar veriyorlar ve yiyeceklere al koyuyorlar. Soluksuz bir kovalamacanın yaşanacağı bu maceraya hazır mısınız? Her Şey Bedava, 9 Şubat’ta Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde olacak. 

Konserler sizi bekliyor 

Kemane Virtüözü Cafer Nazlıbaş ve müzisyen arkadaşlarının eşsiz yorumuyla birlikte keyifli bir konsere hazırlıklı olun. Yerel ve popüler ezgilerin havada uçuşacağı eğlenceli gece 3 Şubat’ta Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde. 

90’lar konserlerini özleyenler kendini belli etsin! 7 Şubat’ta sizleri hop oturacağınız hop kalkacağınız bir 90’lar konseri bekliyor. Ne yapsak ne etsek bir konser bulup kurtlarımızı döksek diyenlerin adresi belli oldu. Dj Ali Taş ile 90'lar 2000'ler Türkçe Pop Gecesi sizlere eğlence, dans, müzik hepsini vaat ediyor. 7 Şubat’ta IF Performance Hall’de gerçekleşecek bu konseri aman kaçırmayın. 

Eskişehir’in yeni müzik gruplarından olan Grev sizleri müzik dolu bir geceye davet ediyor. Anadolu rock tarzında müzik yapan bu gençler 9 Şubat Pazar günü Mahfil Sahne’de olacak. Müzik ve eğlence dolu bir adres atayışında iseniz bu etkinlik tam size göre olabilir.

Kaynak: Haber Merkezi