Sevgili Eskişehirliler listemize bakmadan planlarınızı yapmayın deriz. Sizler için nerede hangi etkinlik var araştırdık ve listemizi oluşturduk. İşte haftanın etkinlik listesi…

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sevilen oyunlarından Fırtına, Eskişehirli seyircilerle buluşmayı sürdürüyor. 9 ve 10 Mart’ta tekrardan seyirci önüne çıkmaya hazırlanan Fırtına, büyülü atmosferi, dans, müzik ve eğlence üçgeniyle birlikte saat 14’te Sanat ve Kültür Sarayı -Tiyatro Salonu’nda olacak. 

Çocukların tiyatroyu çok sevdiğini biliyoruz. Peki bu hafta Hansel ve Gretel’in maceralarına tanıklık etmek ister misiniz? Çocukları için hem öğretici hem eğlenceli bir aktivite arayışı içinde olan ebeveynler doğru adres sizin için burası olabilir. Hansel ve Gretel 9 Mart’ta Geyik Sahne’de sizleri bekliyor. 

Ebru atölyelerini seven ve tekrar gitmek isteyenler için Ruken Turhan ile Ebru Atölyesi Kelebek Çalışması etkinliği sizleri bekliyor. Saat 15’te Mahfil Sahne’de gerçekleştirilecek organizasyon tüm atölye ve ebru sevenleri bekliyor. 


Çok sevilen isim Eskişehirli sevenleriyle buluşamaya hazırlanıyor. Burda Olan Burda Kalır adını verdikleri YouTube kanalları ile çok beğenilen çok izlenen Can Yılmaz ve Zafer Algöz, aynı ismi verdikleri iki kişilik stand-up gösterisi ile hayranlarıyla buluşacak. Bu kahkaha tufanı 9 Mart Cumartesi günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde olacak biletler tükenmeden yetişin deriz. 


Frigya Trio ile eşsiz bir konsere hazır mısınız? Solist Tenor Kaan Yetkin, Viyolonsel Uğuralp Baysan, Piyanist Yasin Kutlu ile 9 Mart Cumartesi günü BachÇe Akademi - Bsa Sahne’de bu deneyimi sizler de yaşamak istiyorsanız biletinizi almayı unutmayın.


Türkiye’yi güldüren komedyon Çağlar Çorumlu yönettiği ve başrolünde olduğu ‘Şakşakçılar’ Eskişehrili tiyatroseverle buluşmaya hazırlanıyor. Seyircinin de oyunun içine girebileceği müzik ve mizahın zirve yapacağı bu etkinlikte oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu - Erkan Baylav - Albina Özden yer alıyor. Şakşakçılar 12 Mart’ta Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde.


Meksika Açmazı, Eskişehirli sevenleriyle buluşacak. Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat'ın eşsiz sahne performanslarıyla birlikte kahkaha tufanına hazırlıklı olun. Mizahın ve eğlencenin zirve yapacağı Meksika Açmazı 15 Mart Cuma günü Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde olacak. Biletler tükenmeden yetişmeniz tavsiyesiyle.

Kaynak: Haber Merkezi