Eskişehir Valiliği koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 21-28 Temmuz 2025 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi.
Toplam 168 uygulama noktasında yürütülen operasyonlara 1.428 görevli personel katıldı. Yedi gün süren denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 114 kişi yakalanarak adalete teslim edildi.
Yakalanan şahıslar arasında, 34 kişi 5 yıla kadar hapis cezasıyla aranıyordu, 10 kişi 5-10 yıl arası cezası bulunanlardan oluşurken, 7 kişi ise 10 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranıyordu.
63 kişi ise çeşitli suçlardan aranmakta olan şahıslardı.
Emniyet ve jandarma ekiplerinin koordineli çalışmalarıyla sürdürülen bu operasyonlar, kamu güvenliğinin sağlanması ve suçluların adalete teslim edilmesi adına büyük önem taşıyor.