Kaya Motor açılış töreni ilk olarak Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkan’ı Dt. Ahmet Ataç’ın göndermiş olduğu mesaj ile başladı. Ataç’ın mesajında, “Eskişehir Kaya Motor mağazanızın açılışı için yaptığınız nazik davetinizden dolayı teşekkür ediyorum, yeni iş yerinizin size başarı ve mutluluk getirmesini diliyor ve tüm davetlilerinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Açılış töreni devamında ise Kaya Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu üyesi Atalay Kaya açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Otomotiv sektöründe ve mühendislik alanında Eskişehir’de yeni bir sayfa açma hevesi ile güzel işler çıkaracağız Eskişehir’de yerimizin olduğunu bilmek bizleri heyecanlandırıyor, motosiklet alanında en iyi hizmeti sunabilmek adına buradayız” dedi. Davete katılım sağlayanlara ve böyle bir özel günde Kaya Motor’u yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkürlerini iletti. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kaya Motor için iyi dileklerde bulunarak nazik davetlerinden dolayı teşekkür mesajı gönderdi. 

Açılış töreni devamında konuşmalarını gerçekleştirmek adına Doğan Trend Otomotiv Genel Müdürü Emre Acar da konuşmasını gerçekleştirdi. “Doğan Grubu olarak yatırımlarımızı doğru ortaklıklarla ve doğru yerlerde teşkil ettik” dedi. Üretim için ise çalışmaların devam ettiğini söyleyerek Kaya Motor açılışına katılım sağlayan heyete teşekkürlerini sundu. 
Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise “Eskişehirimize istihdam sağlayan, girişimcilik yapan herkese teşekkür ederim” dedi. Gençlere ve kendini genç hisseden motor tutkunlarına hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. 

Kaya Motor açılışında Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’da katılım sağlayarak Kaya Motor açılış töreni için konuşmasını gerçekleştirdi. 

Vali Aksoy,” yeni bir iş yeri yeni istihdam demek, ekonomiye katkı sağlamak demektir. Başta kaya ailesi olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Eskişehir Kaya Motor Mağazası açılış konuşmaları sonrasında Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Milletvekili Utku Çakırözer ve diğer Kaya Motor katılımcıları ile birlikte kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Motor Detay1Motor Detay2Motor Detay3

Muhabir: Beste Temel