Eskişehir’de Estim Kavşağı’ndan Organize Sanayi Bölgesi, Teksan ve Sebze Hali’ne bağlanan yollarda yaşanan yoğunluk, vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde, mesai bitiş ve başlangıç saatlerinde artan trafik yoğunluğu, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Sürücüler, bu bölgelerde sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek yetkililere seslendi. Vatandaşlar, “Bu bölgede aniden kaza oluyor. Hindistan trafiği gibi adeta. Eskişehir’de böyle bir manzara görmek istemiyoruz” sözleriyle trafik yoğunluğuna dikkat çekti.

Sürücüler, trafik düzenlemesi yapılmasını ve güvenliğin artırılmasını talep ederken, bölgedeki yoğunluğun şehir yaşamını olumsuz etkilediği ifade ediliyor.

Muhabir: Fatih Arduç