Eskişehir'de Mukaddes Emanetler ve Kâbe Örtüleri Sergisi, düzenlenen törenle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. MÜSİAD Eskişehir Şubesi tarafından organize edilen serginin açılışına Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz katıldı.

Vali Erdinç Yılmaz'dan Mukaddes Emanetler Sergisi'ne davet

Serginin açılışında konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, organizasyonun manevi açıdan büyük önem taşıdığını vurguladı. Peygamber Efendimizi anmanın ve manevi değerleri yaşatmanın önemine dikkat çeken Yılmaz, serginin toplumun manevi mirasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

"İki cihan güneşi Peygamber Efendimizi anmak ve hissetmek, maneviyatımızın yaşatılmasına ve geliştirilmesine katkı sağlamak açısından bu anlamlı serginin çok kıymetli olduğuna yürekten inanıyorum. Bu serginin gerçekleştirilmesi için emek veren MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanına, üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kıymetli hemşehrilerimizin bu kutsal emanetlere gereken ilgiyi göstereceğine inanıyorum. Serginin açık kalacağı süre boyunca hemşehrilerimizin bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirmelerini temenni ediyorum. Bu kutsal, güzel ve anlamlı serginin hayırlara vesile olmasını diliyorum"

Mukaddes Emanetler Sergisi 25 Ekim'e kadar açık

Mukaddes Emanetler ve Kâbe Örtüleri Sergisi, 21-25 Ekim 2026 tarihleri arasında Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonu'nda ziyaret edilebilecek.

Mukaddes emanetler ile Kâbe örtülerinin sergilendiği organizasyon, Eskişehirlilere İslam tarihinin önemli manevi değerlerini yakından görme fırsatı sunuyor. Sergi, belirtilen tarihler arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi