Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Şarhöyük Mahalle Muhtarı ile birlikte Büyükpark'ta yapımı devam eden sosyal tesisi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Ünlüce, Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Birimi ile ilgili derneklerin aynı çatı altında hizmet vereceğini ifade etti.
Eylül ayında hizmete açılacak
Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda sürdüğünü aktaran Ünlüce, sosyal tesisin Eylül ayında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
Başkan Ünlüce, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz için Büyükpark'ta hizmete sunacağımız sosyal tesisimizi Şarhöyük Muhtarımızla birlikte ziyaret ettik. Şehit Aileleri ve Gaziler Koordinasyon Birimimiz ile derneklerin aynı çatı altında hizmet vereceği bu merkezi, Eylül ayında tamamlayarak hizmete açacağız. Aziz şehitlerimizin emanetine, kahraman gazilerimizin yanında olmaya dün olduğu gibi bugün de yarın da devam edeceğiz”





