Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef İdil Çeliker yönetiminde çalışmalarına devam ederken, birbirinden özel ve güzel konser programları gerçekleştirmeye de devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde de Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ‘Bahar’ adlı konseri İdil Çeliker’in şefliğinde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluştu.

Tepebaşı'nda çevreye duyarlı nesiller yetişiyor Tepebaşı'nda çevreye duyarlı nesiller yetişiyor

Konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve  meclis üyeleriyle birlikte onlarca sanatsever de katıldı.

Tepebaşı sanatın merkezi oldu

Gerçekleşen konserde bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Tepebaşı sanatın merkezi oldu. Burada İnci Çayırlı’yı da rahmetle anıyorum. Türk Sanat Müziğinin en değerli hocalarından biriydi. Bu koronun kurulmasında büyük emeği var. Şimdi bayrağı İdil hoca aldı. Koromuz da çok iyi, keyifle Türk Sanat Müziği dinledik. Ben İdil hocama ve koroya teşekkür ediyorum. Günlerimiz müzikle dolsun, güzelliklerle dolsun” dedi.
Ahmet Ataç bizim için büyük bir isim
Koro Şefi İdil Çeliker ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kadına değer veren, sanata değer veren çok büyük bir isim Ahmet Ataç bizim için. Biz size teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Ataç da koroya katılarak ‘Arabaya Taş Koydum’ isimli parçayı söyledi. Konser dinmeyen alkışlar ile sone erdi.

Muhabir: Hatice Esin Kırnalı