Eskişehir’de 5 günlük hava tahminine göre soğuk hava etkisini sürdürecek. Yeni haftaya kadar gece sıcaklıkları sıfırın altında seyrederken, hafta sonuna doğru gündüz değerlerinde artış bekleniyor.
26 Şubat Perşembe günü kar yağışı beklenirken, hava sıcaklığı en düşük eksi 2, en yüksek 4 derece olacak. 27 Şubat Cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor; sıcaklıklar eksi 1 ile 2 derece arasında değişecek.
Hafta sonu hava kısmen ısınıyor. 28 Şubat Cumartesi günü en düşük eksi 1, en yüksek 5 derece; 1 Mart Pazar günü ise en düşük eksi 1, en yüksek 8 derece tahmin ediliyor.
Yetkililer, özellikle sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don riskine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.





