Halkın içinde neden göremiyoruz?

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, milleti temsil etmek yerine sürekli siyaset yapmakla eleştirilirken, sık sık ekonomik krizden bahsetmesine rağmen, Eskişehir’de özellikle dar gelirli vatandaşlara yönelik bir çalışmasının olmaması dikkat çekiyor. Eskişehir yerel yönetimleri tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde sık sık görülen Arslan’ı Eskişehirliler halkın içinde de görmek istediklerini ifade ediyorlar.

Eskişehirlilere dokunmadan geçen yıllar

Yine CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de sık sık Eskişehir’in sorunlarından bahsetmesine rağmen sorunların çözümü noktasında ve dar gelirli vatandaşlar adına bir projede yer almaması ile dikkat çekerken, kendisine oy verenler somut hizmet görememekten dert yanıyor. Uzun yıllar Eskişehir’de vekillik yapan Çakırözer’in ilettiği sorunların büyük bölümünün çözüme kavuşturulmadığı ve Eskişehir’de vatandaşlar adına hatırlanacak bir hizmeti de bulunmuyor.

‘Ailelerin yanında olmak en büyük hizmet’ demişti

Eskişehirli olan ve Eskişehir’in her noktası hakkında bilgi sahibi olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ise ilk dönemi olmasına rağmen, somut hizmetleri ilk döneminde gerçekleştirmeye başladı. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun öncülüğünde ve destekleriyle yürütülen “Hoş Geldin Bebek” projesi en dikkat çeken ve vatandaşı mutlu eden projesi oldu. Proje kapsamında Eskişehir’in Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde dünyaya gelen bebekler için ailelerin kapısı çalınıyor ve yeni doğan bebeklerin ilk ihtiyaçlarına katkı sunmak amaçlanıyor. Yine Eskişehirspor’a maddi ve manevi destekleri bulunan Hatipoğlu, Eskişehirspor taraftarı tarafından da seviliyor ve kayda değer destekleri nedeniyle takdir ediliyor. Hatipoğlu, kentsel dönüşüm gibi hayati konularda da yapılan ve yapılmayanları da sık sık dile getirerek, şehrin göz ardı edilen sorunlarını gündemde tutuyor.

Eskişehirliler ne istiyor?

Eskişehirliler, oyları ile milletvekili olan ve bu makamın tüm imkanlarından yararlanan milletvekillerini görmek, sorunlarını iletmek ve çözüm bulunmasını istiyor.

Kaynak: Haber Merkezi