Katılımcıların büyük çoğunluğunu Özel Çağdaş Okulları öğrencilerinden oluşan; Eskişehir, İstanbul, Ankara ve İzmir’den de katılımcılar ile 105 kişinin katılımıyla gerçekleşen kayak kampı, milli kayak antrenörleri tarafından verilen kayak dersleriyle gerçekleşti.

Çağdaş Kolejliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Yavuz Tuna, bu yıl 11. kez gerçekleşen Çağdaş Kayak Kampına her geçen gün ilginin arttığını, Çağdaş öğrencileri dışında Eskişehir genelinden ve çevre illerden de katılımın olduğuna dikkat çekti. Tuna, kamp programının hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen tüm ekibe özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Şubat ve Mart ayında 3 kayak kampı daha düzenlenecek

Milli Kayak Antrenörü Suat Soyak ise şubat ve mart ayı süresince Çağdaş Kolejliler bünyesinde 3 ayrı kayak kampı daha gerçekleştirileceğini söyledi. Soyak; 15-18 Şubat tarihlerinde Erzurum Palandöken’de gerçekleşecek 12. Kayak Kampı, 2-5 Mart tarihlerinde Kars Sarıkamış’ta düzenlenecek 13. Kayak Kampı ve 27-30 Mart tarihlerinde Erzurum Palandöken’de gerçekleşecek 14. Kayak Kampı hakkında bilgi verdi. Avusturya’da gerçekleşen ve yarışçı kayakçıların gerçekleştirdiği kamp ve eleme yarışlarında Erzincan’da düzenlenen eleme yarışlarından söz eden Soyak, Çağdaş sporcularının kısa sürede elde ettiği başarıya değindi.

Umay, Melisa ve Duru’ya kupa

Kampın son akşamı, madalya ve sertifika töreni düzenlendi. Törende; ilk kez katıldıkları eleme yarışlarındaki başarılı performanstan dolayı Çağdaş Race Team sporcuları Umay İnan, Melisa Çelik ve Duru Acar’a kupaları takdim edildi. Çağdaş 11. Kayak Kampına katılan tüm öğrenciler, katılım belgelerini ve madalyalarını kayak antrenörlerinden almanın mutluluğunu yaşadı.

Çağdaş Kayak Kampı, geleneksel pasta kesimi ve fotoğraf çekiminin ardından; 2024 yılı içerisinde gerçekleşecek olan 12, 13 ve 14. kayak kamplarında görüşmek üzere sona erdi.

Muhabir: Beste Temel