2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Eskişehirspor bu sezonun en farklı galibiyetini Eskişehir Demirspor karşısında 6-0’lık skorla aldı.

Siyah kırmızılı ekip yıllar sonra kendi saha ve seyircisi önünde farklı bir galibiyetten öte 6 golü bir maçta atması sevinçle karşılandı.

Rakiplere gözdağı verdi

Siyah kırmızılı ekip en son 2017-2018 sezonunda yine bu statta oynanan karşılaşmada TFF 1. Lig’de Gaziantepspor’u 7-0 yenmişti. O maçın ardından ilk kez EsEs 6 gole bir maçta ulaştı.

Aradan geçen yılların ardından bu galibiyet herkes için anlamlı oldu. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve rakiplerine adeta gözdağı veren Eskişehirspor’da Ercan Kuruçay’ın bir maçta 3 gol atarak hat-trick yapması daha çok sevindirdi.

Ofoedu’dan sonra Ercan

Atatürk Stadı’nda siyah kırmızılı taraftarlar önünde bir maçta 3 gol atıp kazanan takım olmanın gururunu yaşayan Francis Ofoedu akıllardan silinmemişti. Eskişehir Demirspor karşısında 3 gol atıp üç puanın gelmesinde pay sahibi olan Ercan Kuruçay da artık hafızalarda yerini alacak.

Siyah kırmızılı takımda Atatürk Stadı’nda üç gol atan bir başka isim ise Onur Arı. Onur, bu statta 3 gol atsa da Elazığspor takımı maçı 6-3 kazanmıştı.

Muhabir: Fatih Arduç