Eskişehirspor, TFF 3. Lig play-off yarı final rövanş maçında Ayvalıkgücü ile golsüz berabere kalarak play-off serüvenine veda etti. İlk karşılaşmayı 2-0 kaybeden siyah kırmızılılar, toplam skorda finale yükselme şansını kaçırdı. Mücadelenin ardından Eskişehirsporlu futbolcular Jakob Aydemir ve Kaan Baysal’dan taraftara teşekkür mesajı geldi.
Sezon boyunca verdikleri mücadeleye dikkat çeken futbolcular, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlara minnet duyduklarını ifade etti. Yapılan açıklamalarda Eskişehirspor camiasının büyüklüğüne vurgu yapılırken, birlik ve dayanışma mesajları öne çıktı.
Jakob Aydemir yaptığı paylaşımda, sezon boyunca hedefe ulaşmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu sezon sonu istediğimiz gibi olmadı... Şampiyonluğu kaçırdık ama mücadelemizden, armamızdan ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftarımızdan gurur duyuyorum. İyi günde kötü günde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Eskişehirspor büyük camia!”
Kaan Baysal ise “Şampiyonluğu kaçırdık. Bu yolda her şeyimizi verdik. Ama hedefimize ulaşamadık. Eskişehirspor camiası büyüktür, bu camia zor zamanlarda bile dimdik ayakta durur. Bizi her koşulda destekleyen, yanımızda olan, inanan ve sahip çıkan tüm taraftarlarımıza teşekkürler! Hakkınızı helal edin” dedi.





