Eskişehirspor’da hafta sonunda gerçekleşen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’un ardından göreve gelen Ulaş Entok başkanlığındaki yeni yönetim yavaş yavaş şekilleniyor.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, önceki akşam ilk kez yönetim kadrosuyla Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya geldi.

Yönetimde yer alan 15 ismin katıldığı toplantıda görev bölümü yapılan isimlere ortaya çıkmaya başladı.

Başkan Ulaş Entok’un verdiği bilgiye göre Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Başal ve Tolga Örküp getirildi. Başkan Vekili Niyazi Çelik olurken, Mali Asbaşkanlık görevi İhsan Alp’in oldu.

Siyah kırmızılı camiada Yusuf Ünal Genel Sekreterlik görevini üstlenirken, Altyapı Sorumlusu Eray Saygı olacak. Saygı’nın yanına yönetim içinden bir iki isim daha eklenecek.

Eskişehirspor yönetiminde etkili isimler olarak görülen ve bu sezon Eskişehirspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan 2 Eylülspor’un başkanlığından istifa ederek Ulaş Entok ile aynı yolda yürüyecek olan Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter Futbol Şubesinden sorumlu olacaklar.

Eskişehirspor’da imza yetkileri Başkan Ulaş Entok, Genel Sekreter Yusuf Ünal, Mali Asbaşkan İhsan Alp ve Başkan Vekili Niyazi Çelik’te olacak.

Kaynak: Spor Servisi