Eskişehirspor’da bir tarafta oluşacak yeni yönetime gözler çevrilirken, bir taraftan Bölgesel Amatör Lig’de oluşturulacak yeni kadroda kimler yer alacak merakla takip ediliyor.

Öncelikli olarak yeni yönetimin oluşmasını sabırsızlıkla bekleyen siyah kırmızılı taraftarlar güçlü yönetim anlayışıyla geçen sezon yarıda kalan şampiyonluk hikayesinin bu sezon yazılmasını bekliyorlar.

Elde iki futbolcu var

Eskişehirspor cephesinde sezonun bitmesiyle birlikte mevcut kadroda yer alan tüm oyuncular ligin bitiminde birlikte hepsi serbest kalmıştı. Bölgesel Amatör Lig statüsünde bir sezonun sonra ermesiyle tüm oyuncular boşa çıkıyor. Es Es’te sadece şuan için Hasan Alp Altınoluk ve Arda Okumuş’un sözleşmeleri devam ediyor. 2 Haziran tarihinde kongrenin ardından yönetim bu iki oyuncuyu kadroda tutma şansına sahip.

Bu isimlerin şansı yok

Eskişehirspor cephesinde TFF 3. Lig de devre arası Kulüp Başkanı Erkan Koca ve ekibinin gösterdikleri gayretle transfer tahtasının açılmasıyla birlikte kadroya dahil edilen İlker Sayan, Barış Memiş, Serdar Sudun, Furgan Polat ve kaleci Kayacan Erdoğan’ın sözleşmelerinin 30 Mayıs’ta sona ereceği biliniyor. Ne var ki siyah kırmızılı yönetimin bu isimlerle tekrar anlaşma gibi durumlarının söz konusu olmadığı biliniyor.

Bir olasılık daha var

Eskişehirspor’un altyapısından yetişerek A takıma yükselen Süper Lig kadrolarında yer alan tecrübeli iki isimden kaleci Kayacan Erdoğan ve Furgan Polat şuanda boştalar. Olası tabloda oluşacak yönetimin halen Eskişehirspor Kulübü’nde yer alan oyuncularla görüşüp görüşmeyecekleri gündemde. Bu isimlerden Serdar Sudun, Barış Memiş’in takımdan ayrılışları biraz hararetli olmuş yolları yönetim ayırmıştı.

İlker Sayan çok zor!

Eskişehirspor’dan kiralık olarak TFF 3. Lig ekiplerinden Erbaaspor’a kiralık olarak giden ve takımın TFF 3. Lig’e dönmesi durumunda siyah kırmızılı forma altında devam edeceğinin sözünü veren İlker Sayan için bekleyiş var. Eskişehir’de oynanan TFF 3. Lig final maçında Erbaaspor’un TFF 2. Lige çıkmasında pay sahibi olan İlker Sayan, Bölgesel Amatör Lig’de oynamak istemediğini Erkan Koca ve ekibine bildirmişti.

Kaynak: Spor Servisi