Eskişehirspor'da Turgut ve Hayrettin ısrarı Eskişehirspor'da Turgut ve Hayrettin ısrarı

31 Mart yerel seçimleri sonrasında belediye başkanlığı koltuğuna seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın seçim zaferi sonrasında bir açıklama yapmaması yönünde eleştirilen Eskişehirspor Kulübü resmi siteden dün akşam saatlerinde yaptıkları tebrik açıklamasıyla ortalık yumuşadı.

Eleştirilerin başında yer alan Kulüp Başkanı Erkan Koca’da kulübün yaptığı paylaşımı tekrar paylaştı Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile kısa sürede bir araya gelerek görüşme yapacaklarını bildirdi.

Kulübün resmi sitesinden yapılan paylaşımda:

“Bugün mazbatalarını alarak resmî görevlerine başlayan; Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’ı tebrik ediyoruz. Başkanlarımıza görevlerinde başarılar diler, şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi.

Öte yandan Erkan Koca’da yaptığı paylaşımında “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ayseunluce hanımefendi ile önümüzdeki günlerde kulübümüz hakkında fikir alış verişi yapmak üzere ziyarette bulunacağımızı ilettik, olumlu dönüş sağlayan başkanımızla en kısa zamanda bir araya geleceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi