2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Eskişehirspor’un devre arası kampı Antalya’da sonlandı.

Sezonun ikinci yarısına 4 Şubat’ta kendi sahasında oynayacağı Eskişehir Demirspor maçıyla start verecek olan şimşekler sezon sonunda hedefledikleri şampiyonluğa ulaşmak için 13 haftalık maraton sonunda sevinmek istiyor.

Antalya’da gerçekleşen ikinci etap kampının son gününde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğla Yatağanspor ile özel maç yapan ve lig adına son prova olarak görülen karşılaşmadan EsEs 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

Siyah kırmızılı ekip sahaya Turgut Kirveli, Arda Kartal, Beytullah Çamurlu, Erdin Üzer, Hayrettin Cengiz, Serdar Sudun, Kerem Eryılmaz, Fatih Çakır, Ferit Özler, Sergen Şakirler ve Ercan Kuruçay 11’i ile çıktı.

İlk 45 dakikada siyah kırmızılı takım girdiği pozisyonlarda etkili olamayınca mücadele golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıda Eskişehirspor’da Ercan Kuruçay, Ferit Özler, Arda Kartal, Sergen Şakirler ve Fatih Çakır oyundan çıkarken Hakan Aydemir, Hasan Alp Altınoluk, Kaan Aşnaz, Barış Memiş ve yeniden yuvasına dönen Uğurcan Semizoğlu forma şansı buldu.

Muğla Yatağanspor ise ikinci 45 dakikalık dilimde bulduğu tek golle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. 

Muhabir: Fatih Arduç