Cumartesi günü Eskişehirspor ile Kütahyaspor, Dumlupınar Stadı’nda karşı karşıya gelecek. EsEs tarafından yapılan resmi açıklamada Kütahya maçına bilen alan taraftarlara yönelik yapılan duyuruda “Bilet sahibi 365 taraftarımız, emniyet güçlerimizin refakatinde, şehrimizden oluşturulacak konvoy ile Kütahya Dumlupınar Stadyumu'na toplu ve kontrollü şekilde giriş yapacaktır” denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Taraftarlarımızın dikkatine,

13.12.2025 Cumartesi günü Kütahya Dumlupınar Stadyumu'nda oynanacak Kütahyaspor karşılaşmamız için deplasman tribününden kulübümüze toplam 365 adet bilet ayrılmıştır. İl Emniyet Müdürlükleri'nin karşılıklı görüşmeleri sonucunda, söz konusu biletler maç günü sabah saatlerinde Kütahya'dan temin edilerek Eskişehir Taraftarlar Birliği'ne (ETB) teslim edilecektir. Bilet sahibi 365 taraftarımız, emniyet güçlerimizin refakatinde, şehrimizden oluşturulacak konvoy ile Kütahya Dumlupınar Stadyumu'na toplu ve kontrollü şekilde giriş yapacaktır.
Şehrimize 70 kilometre mesafede bulunan komşu ilimiz Kütahya'da oynanacak bu önemli karşılaşmanın saha içerisindeki futbol kalitesiyle anılmasını temenni ediyoruz.
Büyük Eskişehirsporumuz, gittiği her yerde fair-play ruhunu ve centilmenlik anlayışını beraberinde taşımış; kendisine saygı gösteren her camiaya da aynı ölçüde karşılık vermiştir.
Kütahyaspor ile oynanacak bu müsabakanın da camiamızın büyüklüğüne ve kulübümüzün değerlerine yakışır şekilde geçeceğine yürekten inanıyoruz”

Muhabir: ŞEHİR GAZETESİ