Hakan Şapcı, Balıkesirspor karşısında alınan sonucun kendilerine yakışmadığını ifade ederek, taraftarlardan özür diledi. “Eskişehirspor'un hedefi asla bitmez. Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” diyen Şapcı, sonuna kadar zirve yarışının içinde olacaklarını kaydetti.

Hakan Şapcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Çok üzgünüz. Alınan sonucun, ortaya koyduğumuz oyunun ve sahadaki mücadelenin bize yakışmadığının farkındayız.
Camiamızdan ve bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz.
Bugün, maalesef hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık.
Ancak lig devam ediyor. Pazar günü Alanya'da bu tabloyu telafi etmek; iyi bir mücadele ortaya koyarak galibiyet almak ve yolumuza kararlılıkla devam etmek istiyoruz.
En çok desteğe ihtiyaç duyduğumuz anlarda yanımızda olan Eskişehirspor taraftarını üzdüğümüzün farkındayız. Ama şunu herkes bilsin: Eskişehirspor'un hedefi asla bitmez. Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.
Sonuna kadar yarışın içinde olacak, zirve mücadelesini sürdürecek ve bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız.
Eğer en kötü gün bugünse, bugün daha gür bir sesle hep birlikte söylüyoruz:
Biz bu ligde şampiyon olacağız”

Kaynak: Haber Merkezi