Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu efsane futbolcular Hüdai Doğu, Vahap Özbayar, İlhan Çolak, Feza Baycan ve Serdal Eroy ile bir araya geldi. Ataç buluşmada, hem Tepebaşı Belediyesi hem de Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı olarak konukları ile dernek faaliyetleri hakkında görüş alışverişi yaptı. Ataç “Eskişehir’in en önemli değerlerden Eskişehirspor’umuzun efsanelerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Derneğimiz çatısı altında çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Eskişehirspor efsaneleri de Ataç'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, dernek çalışmaları için sağladığı büyük imkanlar için minnettar olduklarını ifade ettiler. 

Özellikle halı sahanın tahsis edilerek, yardıma ihtiyaç duyan kişilere yardım edebilmeleri ve gençlere yazın futbol sahası olarak kullanabilme imkanı sağlanması, Ataç'ın Eskişehir için yaptığı çalışmalara örnek olarak gösterildi. 

Efsane futbolcular, Ataç'ın her zaman arkalarında olduklarını vurgulayarak, Eskişehir için yaptıklarından dolayı kendisine minnettar olduklarını dile getirdi. 

Muhabir: Fatih Arduç