Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Eskişehirspor, sezonun ilk yarısında 12 maça çıktı. Siyah kırmızılı takım 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak bu sezonun ilk yarısında 29 puan toplayıp ligi lider tamamladı.
Kırmızı Şimşekler'de 12 maçlık periyotta en çok süre forma giyen futbolcuların istatistiğine bakıldığında liste başında kaleci İhsan Turgut Kirveli ve Hayrettin Cengiz geliyor. İki isim tüm maçlarda 90 dakika sahada yer alarak rekor kırdılar. İki oyuncuda bin 80 dakika formayı terlettiler.
Golcüler peşpeşe
Siyah kırmızılı ekibimizde kaleci Turgut ve Hayrettin’in ardından en uzun süre oynayan isimler golcüler oldu. Bu sezon takımın gol yükünü çeken Sergen Şakirler, 12 maçta banko 11’de sahaya çıktı. 28 yaşındaki golcü bin 57 dakika sahada kaldı. Bu ismi takımın en tecrübeli ismi ve golcüsü Ercan Kuruçay takip etti. Ercan, 12 maçta da 11’de sahaya çıkarken rakip ağları 6 kez sarstı. Ercan bin 45 dakika forma giydi.
Tek kırmızı kart
Eskişehirspor’un sezon başında renklerine bağladığı Arda Kartal bu sezon yeşil sahada 980 dakika siyah kırmızılı forma ile mücadele verdi. Arda Kartal, Çilimli Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla takımda tek kırmızı kart gören isim oldu. Arda Kartal, son oynanan Ankara TKİ maçında cezalı durumdaydı.