Eskişehirspor’un yeni transferi 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Sunbat, Eskişehirspor da başarılı olmak için geldiğini şampiyonluk yolunda arkadaşlarımla birlikte hedefe ulaşmak için geldiğini söyledi.

Genç futbolcu ESTV’ye konuşarak, “Eskişehirspor gibi büyük bir camiaya gelmekten dolayı çok mutluyum. Burada hedef şampiyonluktur. İnşallah ben de bu şampiyonlukta pay sahibi olacağım. Orta sahada 8 numarada forma giyiyorum. Sol kenarda da görev yapabiliyorum. Görüştüğüm birçok kulüp oldu ama Eskişehirspor’dan teklif gelince hiç düşünmeden buraya geldim” dedi.

Kulübün yeri süper lig

Eskişehirspor’a Adıyamanspor’dan gelen 20 yaşındaki Ahmet Sezer, camiaya gelmek için tereddüt etmediğini doğrudan gelen teklifi kabul ettiğini söyledi.

Takımın hücum bölgesinde etkili silahı olmak için Eskişehirspor’u tercih ettiğine dikkat çeken genç oyuncu açıklamasında şunları söyledi: “Eskişehirspor buraları hak etmiyor. Kulübün yeri Süper Lig. Buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Takıma katıldım, çok iyi bir ekip kurulmuş. Hedefimiz şampiyonluk. Ben de buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Çok teklif alıyordum ama Eskişehirspor’dan teklif gelince başka takımların anlamı kalmıyor. Tereddüt etmeden imzayı attım.”  

Muhabir: Beste Temel